Smidek.Hu

Mobil | Airfree | Egészség | Iwowwe

Miért az Airfree?

Airfree® - A világ legbiztonságosabb és legtöbb vizsgálattal rendelkező légtisztítója. Az Airfree® TSS™ technológia a levegő hevítésével pusztítja el a levegőben található vírusokat, poratka-ürüléket, polleneket, penészgombákat, baktériumokat. Különösen ajánlott allergiásoknak, asztmásoknak, illetve egyéb légúti betegségben szenvedőknek.

Az Airfree® levegőtisztító készülékek szerte a világban nagy sikert arattak. Tökéletesen csendes és igen gazdaságos működésük egyben nagyon hatékony levegőtisztító képességgel párosul.


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Milyen levegőszennyezők ellen hatásos az AirFree készülék?

A legtöbb, levegőben található allergén illetve légszennyező anyag mennyiségét minimálisra csökkenti:

Miért éppen AirFree légtisztítót érdemes vásárolnia?

Az AirFree készülékek használatának előnyei:

Mi az AirFree készülékek légtisztító mechanizmusának lényege?

Az AirFree készülékek egy magas hőmérsékletű kerámiamcsövön áramoltatják át a helyiség levegőjét. A porózus kerámián keresztül haladó levegőben levő káros anyagokat a 150-170 Celsius fokos hőmérséklet ártalmatlanná teszi.
A készülék nem tartalmaz semmiféle mozgó alkatrészt, a levegőt nem ventillátorok segítségével mozgatja! Egyszerű fizikai törvényszerűség biztosítja, hogy a helyiség levegője folyamatosan a készüléken keresztül keringjen: a meleg levegő kisebb sűrűségű, ezért felfelé áramlik. A készülék ugyan nem melegíti fel észrevehetően a helyiség levegőjét, azonban a készülék belsejében levő kerámiamag közvetlen közelében felmelegedő levegő áramlása éppen elegendő a megfelelő konvekció fenntartásához. Hőtermelése nem nagyobb egy lámpaizzóénál. 

Hogyan szabadítja meg a készülék Önt az allergizáló anyagoktól?

Allergiát elsősorban fehérjék okoznak, és nemcsak ételallergia, hanem légszőszervi allergia esetén is. A fehérjemolekulák olyan hosszú aminosavláncok, amelyek jól meghatározott, rájuk jellemző térszerkezetet vesznek fel. Ebben a gyakran gombolyaghoz hasonlító formában a molekulának mindig ugyanazok a részletei kerülnek közel a térben egymáshoz. Ha egy ilyen részlet az emberi szervezetben kötődni tud egy receptorhoz, allergiás reakciót válthat ki az arra érzékenyeknél.
Ha viszont akár kisebb mértékben is, de módosítani tudjuk a fehérje térszerkezetét - például az AirFree készülékben alkalmazott magas hőmérsékletű kerámiamaggal -, akkor az allergiás reakció megszűnik. A fehérje ugyanis teljesen szétesik, megszűnik az allergiás reakció.


Forrás: AirfreeShop.Hu

Megveszem!